Honorarium

De kosten van een expertise zijn afhankelijk van het aantal uren dat aan onderzoek en rapportage is besteed. Voor meer informatie over de kosten van een expertise kunt u contact opnemen met Stephan van Disseldorp.

Indien gewenst of noodzakelijk is het mogelijk om voorafgaand aan de opdracht een raming van de te verwachten kosten te maken. Bij expertises door de rechtbank, dienstverlenende maatschappelijke organisaties of vanuit het Verzekeringsgeneeskundige domein is dit gebruikelijk en wordt in overleg met u, een offerte opgesteld.

 

honorarium-zutphen-psychiater

De Praktijk voor Psychotherapie, Arbeid en Vitaliteit is gevestigd in Zutphen en goed bereikbaar vanuit Deventer, Ede, Utrecht, Arnhem, Apeldoorn en Winterswijk. Een goede keus als het gaat om psychiatrische expertise, onafhankelijke, analytische en systemische diagnostiek, medisch specialistisch onderzoek en advies, ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid, second opinion, letselschade, psychodiagnostisch onderzoek DSMV, medisch beroepsgeheim, vaststellen beperkingen i.v.m. een psychiatrische aandoening, consequenties van psychiatrische stoornis voor werk en dagelijkse leven, beoordeling lopende behandeling in bezwaar- en beroepsprocedures, toetsing aan actuele behandelrichtlijnen, beoordeling toerekenbaarheid, beoordeling rijgeschiktheid bij psychiatrische aandoeningen, psychiatrische expertise bij beoordeling letselschade, specialistische beoordeling van medisch-causaal verband van lichamelijke of psychische klachten en beperkingen na ongeval, neuropsychologisch onderzoek, opstellen voorlopig deskundigenbericht, objectiveren van mentale problemen, psychiatrische ziekten of stoornissen in gerechtelijke procedures.